Beedux hesabınızı silin
Hesabınızı istediğiniz zaman Beedux web uygulamasından veya mobil uygulamadan kendiniz silebilirsiniz. Herhangi bir şey silinmeden önce olacak her şeyi göreceksiniz.
Hesabınızı nasıl silersiniz
- Beedux'ta oturum açın.
- Profil › Tehlikeli Bölge'yi açın ve Hesabı sil'i seçin. Mobil uygulamada Hesap'ı açıp Hesabı sil'i seçin; işlem web'de devam eder.
- Adımları izleyin: Beedux önce yapılması gerekenleri kontrol eder, kimliğinizi doğrulamanızı ve e-posta adresinizi yazmanızı ister.
Neler silinir
Oturum açma bilgileriniz ve profiliniz, üyelikleriniz ve bildirimleriniz için kayıtlı cihazlar. Destek ekibiyle görüşmeleriniz hemen temizlenir. Üyesi olduğunuz organizasyonların kayıtlarında e-posta adresiniz kaldırılır ve adınız kısa bir kodla birlikte “Eski üye” ile, yani takma adlı bir etiketle değiştirilir. Tek üyesi olduğunuz bir organizasyon hesabınızla birlikte kapatılır ve kalıcı olarak silinir.
Neler saklanır ve neden
12 ay boyunca silme talebine dair bir kayıt; hesabın yeniden oluşturulmasını engelleyen ve hiçbir ad veya e-posta adresi içermeyen, oturum açma kimliğinizin geri döndürülemez, kodlanmış bir parmak izi; yasanın saklamamızı zorunlu kıldığı faturalar; düzenlendikleri adları koruyan, daha önce düzenlenmiş karar kayıtları; bir organizasyonun ödemeler ve tahsilatlarla ilgili resmî mali kayıtları (organizasyon bunları sakladığı sürece kaydedildikleri adla kalır; e-posta adresiniz, telefon numaranız veya fotoğrafınız asla saklanmaz); ve yalnızca son onayı göndermek için, silme işlemi tamamlandıktan sonra 7 gün boyunca e-posta adresiniz. Destek ekibimize gönderdiğiniz mesajlar, olağan şekilde görüşme kapandıktan sonra 90 gün saklanmaz; hesabınız silindiğinde temizlenir.
Oturum açamıyorsanız
Hesabınızdaki e-posta adresinden [email protected] adresine yazın. Herhangi bir şey silinmeden önce kimliğinizi doğrulayacağız.
Silme talebinde bulundunuz mu?
Size gönderdiğimiz e-postadaki durum bağlantısını açın. Artık elinizde yoksa durum sayfasından yenisini isteyebilirsiniz.
Durum sayfasına git